Siirry suoraan sisältöön

Tiedote asiakkaillemme

Hyvä Karelnetin asiakas,

Tiedoksi, että viime aikoina on liikkunut virheellistä tietoa Karelnetistä, ja haluamme oikaista nämä väärinkäsitykset.

Meidän sopimuksemme ovat selkeitä ja reiluja. Karelnetin palvelusopimus on sitova ensimmäiset kaksi vuotta, minkä jälkeen voitte jatkaa palvelua joustavasti ilman pitkän aikavälin sitoutumista. Tavoitteemme on tarjota teille paras mahdollinen palvelu ilman tarpeettomia sitoumuksia.

Osuuskuntamuodon ansiosta, johon Karelnet kuuluu emoyhtiönsä Siikaverkon kautta, pystymme pitämään hinnat kilpailukykyisinä ja parantamaan palvelua jatkuvasti. Hinnat ovat laskeneet ja palvelun nopeus on parantunut vuosien varrella, koska toiminnan tuotto käytetään verkon ylläpitoon ja kehittämiseen, eikä ulkopuolelle menevään voitonjakoon.

Karelnet panostaa vahvasti yhteisöllisyyteen ja paikallisiin tarpeisiin. Rakennamme korkealaatuisia yhteyksiä myös haja-asutusalueille, jotta mahdollisimman moni voisi nauttia nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä. Tämä on meille kunnia-asia ja osa toimintaamme, joka erottaa meidät monista muista toimijoista.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voitte luottaa saamaanne tietoon ja palveluihin. Pyydämme teitä tarkistamaan kaikki epäilyttävät tiedot suoraan meiltä. Voitte aina ottaa yhteyttä asiantuntijaamme Marjo Piiroseen (040 5083 959), mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja.

Kiitämme teitä ymmärryksestänne ja tuestanne. Olemme täällä teitä varten ja haluamme varmistaa, että kokemuksenne palveluidemme parissa on positiivinen ja turvallinen. Kiitos, kun valitset Karelnetin!

Lämpimin terveisin,

Karelnet-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *